Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Everton ja Burnley kohtaavat Valioliigassa!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jalkapallon ja jääkiekon puolelta. Tsekkaa viikon ensimmäiset pelivalinnat, joilla lähdetään jackpot-jahtiin.

Pelikuponki 1:

Mjällby – AIK

AIK on sarjassa toisena vain pisteen päässä Djurgårdenista, joka on kuitenkin pelannut yhden ottelun enemmän. Sen sijaan Mjällby on sarjassa kolmanneksi viimeisenä, joten mestaruuden sijaan kotijoukkue taistelee putoamista vastaan. AIK on voittanut yhdeksästä edellisestä kamppailusta peräti kahdeksan, joten vire on suorastaan loistava. Kun vierasvoitto saa tuplaukseen sinkkuna, niin siihen tartutaan kiinni.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Magnitogorsk – Neftekhimik

Magnitogorsk on kotikaukalossa suosikki lähes kaikkia KHL-seuroja vastaan. Näin tälläkin kertaa, sillä vastassa on Neftekhimik, jota ei voi suurseuraksi kutsua hyvälläkään syyllä. Tasoero materiaalin puolesta on selvä ja KHL:ssä tunnetusti kotietu tuo vielä oman lisänsä tähän. Kotivoittoa lapulle.

Everton – Burnley

Everton on saanut mainion startin kauteen, sillä kolmesta ottelusta on tullut seitsemän pistettä. Vielä positiivisempaa on ollut joukkueen hyökkäyspelaaminen, sillä maaleja on kasassa jo seitsemän. Burnleyn voittotili on vielä avaamatta, joten siltä osin vierailijoiden lähtökohdat ovat haastavammat. Tähän ei tällä kertaa haetaan voittajaa, vaan lapulle lähtee yli 1,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!