Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Veikkausliigassa mennään jälleen maanantaina!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Veikkausliigassa mennään jälleen maanantaina!

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jalkapallon puolelta, missä tarjolla on niin Veikkausliigaa kuin Italian Serie A:takin. Tässä pelivalinnat!

Pelikuponki 1:

HJK – IFK Mariehamn

HJK aloitti kauden 2-1-voitolla FC Interistä, kun taas IFK Mariehamn pelaa kauden ensimmäisen ottelun vasta tänään. Pelin asetelmia ei hirveästi tarvitse veikata, sillä vierasjoukkue tulee puolustamaan ja HJK yrittää murtaa tuota pakettia. Ottelusta tuskin tulee mikään maalijuhla, kunhan vierailijat eivät heti alussa päästä maalia omiin. HJK:n hyökkääminen on varmasti alkukaudesta tahmeaa, sillä uusien pelaajien sisäänajo tulee kestämään väkisin. Alle 3,5 maalia lähtee lapulle.

VPS – FC Inter

Joukkueet kohtasivat reilu viikko sitten Suomen Cupissa, jolloin VPS haki Turusta 2-1-voiton. Nyt joukkueet kohtaavat Vaasassa, joten lähtökohdat ovat VPS:lle suotuisammat. FC Inter on materiaaliltaan parempi joukkue, mutta VPS:llä on ehdottomasti saumat yllätykseen. Interin puolustaminen ei HJK:ta vastaan vakuuttanut, sillä vaikka numerot pysyivät tasaisina, niin ongelmia riitti enemmän kuin riittämiin. VPS tulee varmasti saamaan omat mahdollisuutensa, joten kotijoukkueen osuma ei olisi suurikaan yllätys.

Pelikuponki 2:

Bologna – Chievo

Toinen Tuplaus-lappu tulee Italian Serie A:sta, jossa Bologna isännöi putoamiseen tuomittua Chievoa vastaan. Vaikka vierasjoukkueella on teoreettiset saumat vielä säilyä, niin realistiset ne eivät enää ole. Se on myös näkynyt kentällä, sillä Chievo on päästänyt paljon maaleja eikä juurikaan pisteitä ole kertynyt. Sen sijaan Bolognalla riittää panosta, sillä joukkue on myös putoamisviivan alapuolella. Bologna on kuitenkin piristynyt ja varsinkin hyökkäyspäässä tulosta on tullut. Lähdetään rohkeasti liikkeelle yli 2,5 maalin turvin.

Tämä lappu osallistuu kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut