Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Veikkausliigasta päivän poiminnat

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Veikkausliigasta päivän poiminnat

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Veikkausliigasta, jossa pelataan useamman matsin kierros. Tässä perustelut ja pelivalinnat.

Vetovihjeet:

FC Inter – VPS

Veikkausliigaa johtava FC Inter saa vieraakseen sarjassa toiseksi viimeisenä olevan VPS:n, joka on todellisessa kriisissä. Interin peli on ollut loistavassa iskussa, sillä joukkue on tehnyt selvästi eniten maaleja koko sarjassa. Varsinkin Filip Valencic on tällä hetkellä pitelemätön, sillä slovenialainen on tehnyt jo yhdeksän maalia tällä kaudella. Interin yli 1,5 maalia maistuu tuplaukseen.

IFK Mariehamn – HJK

HJK hakee vielä peliään uuden valmentajan alaisuudessa ja varsinkin hyökkäyksessä riittää parannettavaa. Myös poissaolot vaikuttavat rajusti tehoihin, joten Maarianhaminassa tuskin tullaan näkemään ilotulitusta. Kotijoukkue on tehnyt neljään edelliseen peliin yhden maalin, joten turhan tiheästi maaliverkot eivät ole heiluneet. Alle 3,5 maalia on oiva valinta lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut