Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: ManU ja PSG kohtaavat illan herkkupalassa

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: ManU ja PSG kohtaavat illan herkkupalassa

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Mestarien liigasta sekä Liigasta. Alta löydät pelivalinnat ja perustelut illan kohteisiin!

Ilmainen Mestarien liigan futisvisa – voita 10 euron ilmaisveto!

Pelikuponki 1:

Manchester United – PSG

Huimassa vireessä oleva Manchester United aloittaa Mestarien liigan pudotuspelit kotiottelulla PSG:tä vastaan. Vierasjoukkue lähtee kamppailuun todella siipirikkoisena, sillä riveistä puuttuvat Edinson Cavani ja Neymar. Se tulee näkymään rajulla tavalla pelaamisessa, joten yhdenkin vierasmaalin tekeminen olisi kova suoritus. Sen sijaan ManU ei varmastikaan lähde hakemaan riskillä voittoa, sillä omissa ei vain saa kolista. Alku saattaakin olla erittäin varovainen, mikä näkyy maalimäärissä. Alle 3,5 maalia näyttää hyvältä pelivalinnalta.

AS Roma – FC Porto

AS Roman otteet ovat ailahdelleet viime aikoina todella rajusti eikä pelaaminen ole oikein lähtenyt viime kaudelta tuttuun lentoon. FC Portolla onkin fantastinen mahdollisuus tehdä kunnon yllätys Roomassa. FC Porto voitti lohkonsa vakuuttavan esityksen päätteeksi, sillä kuudesta ottelusta irtosi peräti 16 pistettä. Vierasjoukkue pääsee lähtemään illan otteluun melko paineettomassa tilanteessa, joten Romalla voi olla todella tiukat paikat. FC Porto yli 0,5 maalia lapulle!

Mestarien liiga -veikkaus – voita jopa 10 000 euron Jackpot!

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan!

Pelikuponki 2:

Kärpät – Tappara

Kärpät on ollut Liiga-kauden vakuuttavin joukkue, sillä peli ei ole notkahtanut missään vaiheessa. Joukkueen runkosarjan voitto onkin täysin selviö jo tässä vaiheessa kautta. Tappara onkin kaukalossa tänään se joukkue, jolla riittää eniten todistettavaa. Kärpät on kertoimissa selvä suosikki, mutta pelistä tuskin tulee isäntien totaalinen ylimarssi. Tapparalla on jopa täydet mahdollisuudet hakea pisteitä mukaan Raksilasta. Pelivalinta otteluun on Tappara yli 1,5 maalia.

Lukko – Pelicans

Lukko ja Pelicans taistelevat täysin samoista sijoituksista, joten Raumalla pelataan isoista pisteistä. Pelicans on tehnyt tällä kaudella kolmanneksi eniten maaleja, joten Lukko ei tule todellakaan pääsemään helpolla. Kertoimien valossa Lukko on asetettu suosikiksi, mutta täällä kamppailua pidetään todella ympäripyöreänä. Paras pelivalinta löytyy jälleen altavastaajan puolelta, joten lapulle lähtee Pelicans yli 1,5 maalia.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut