Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liigan karsinnat jatkuvat!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jalkapallon ja koripallon puolelta! Tsekkaa perustelut ja pelivalinnat tiistaille!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Tirana – Crvena zvezda

Tirana teki melkoisen yllätyksen avauskierroksella, kun se onnistui kaatamaan Dinamo Tbilisin vieraskentällä. Sen sijaan Crvena zvezda meni odotetusti jatkoon avauskierrokselta 5-0-voitolla. Vaikka Tirana pääsee tänään pelaamaan kotikentällä, niin serbialaisvierailla ei pitäisi olla mitään ongelmia mennä jatkoon, sillä ero jokaisella osa-alueella on niin valtava. Mestarien liigan lohkovaiheessakin nähty Crvena zvezda hakee tiistai-iltana voiton.

Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks

Mainos alkaa

Clippersin ja Mavericksin välinen ottelusarja heräsi tosissaan eloon, kun Dallas onnistui viime ottelussa tasoittamaan voitot 2-2. Tuo kamppailu kääntyi Luka Doncic älyttömän illan ansiosta Dallasille, joten vastaavaa tullaan tuskin hetkeen näkemään. Clippers on kuitenkin rosteriltaan laajempi ja tiiviissä ottelusarjassa se tule korostumaan. Dallasin tilannetta ei helpota se, että Doncicin aisapari Kristaps Porzingis oli ainakin viime ottelussa pois loukkaantumisen vuoksi.

Doncic on taatusti ensi yönä tarkemmassa seurannassa ja vastaavasti Clippersin tähdet Kawhi Leonard ja Paul George nostavat omaa tasoaan. Näin ollen Clippers ottaa jälleen kuskin paikan ottelusarjassa.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!