Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liigan lohkovaihe käynnistyy!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liigan lohkovaihe käynnistyy!

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Mestarien liigasta, jossa käynnistyy odotettu lohkovaihe. Tässä pelivalinnat ja perustelut iltaan.

Ilmainen Mestarien liiga -veikkaus – voita jopa 10 000€ Jackpot!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Inter – Slavia Praha

Inter on tehnyt täksi kaudeksi kovia satsauksia joukkueeseensa, joten menestystä odotetaan myös eurokentiltä. Lohkovaiheen ensimmäinen ottelu tulee antamaan suunnan Mestarien liigan kauteen, sillä jatkopaikka vaatii ehdottomasti voitto Slavia Prahasta. Inter on materiaaliltaan selvästi parempi nippu ja kotietu lisää entisestään isäntien voiton todennäköisyyksiä.

Ajax – Lille

Ajax pelaa äärettömän ihastuttavaa futista ja se näkyy myös maalimäärissä, sillä osumia ropisee niin vastustajan kuin omassakin päädyssä. Ajax ei lähde todellakaan luistamaan hyökkäyspelistään ja varsinkin kotikentällä se tulee pelaamaan rohkeasti. Yli 1,5 maalia pitäisi olla melko saletti tähän peliin.

Napoli – Liverpool

Yksi illan mielenkiintoisimmista otteluista, sillä Napoli voi parhaana päivänä haastaa Liverpoolin tosissaan. Puolustuspeli ei ole vielä kuitenkaan sillä tasolla, että Napoli pystyisi nollaamaan Poolin itseluottamusta uhkuvan hyökkäyksen. Vierasjoukkue ei todellakaan jää nollille tänään.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut