Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liigan karsinnat käynnistyvät tosissaan

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liigan karsinnat käynnistyvät tosissaan

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Mestarien liigan karsinnoista, jossa pelataan lukuisia mielenkiintoisia kamppailuita. Tässä pelivalinnat iltaan!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Suduva – Crvena zvezda

Serbialainen Crvena zvezda oli viime kaudella Mestarien liigan lohkovaiheessa, jolloin se kaatoi kotikentällä muun muassa Liverpoolin numeroin 2-0. Se kertoneekin kaiken joukkueen tasosta. Liettualainen Suduva ei ole juurikaan ihmetekoihin pystynyt, vaan europeleissä lähtö on tullut aikaisessa vaiheessa. Viime kaudella Mestarien liigan karsinnoissa Suduva putosi juuri Crvena zvezdalle, joka oli parempi yhteismaalein 5-0. Vierasvoitto tuoksuu vahvasti ilmassa myös tänään.

Sarajevo – Celtic

Celtic kuuluu Mestarien liigan lohkovaiheen kestovierailijoihin ja karsinnoista putoaminen olisi joukkueelle aina suuri katastrofi. Celtic onkin täysin eri luokan joukkue kuin Sarajevo, jolla on hirmuinen työ pysyä perässä. Vaikka Sarajevon kotikenttä tasaa tänään lähtökohtia, niin Celtic on suuri suosikki ottelussa.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut