Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liiga tarjoilee maistuvia valintoja iltaan

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liiga tarjoilee maistuvia valintoja iltaan

Vedonlyöntituplaus jatkuu tiistaina kahdella lapulla, joihin valikoitui kohteeksi sekä jalkapallon että jääkiekon Mestarien liigaa. Tässä vetovihjeet tuplaukseen!

Pelikuponki 1:

Monaco – Dortmund

Monaco on ollut yksi koko syksyn suurimmista pettymyksistä, sillä joukkue on kyntänyt niin Ranskassa kuin Mestarien liigassakin. Monaco onkin varmasti lohkonsa viimeinen, joten sen europelit päättyvät tänä iltana. Sen sijaan Dortmund on ollut syksyllä hämmästyttävän kova joukkue. Se johtaa Bundesliigaa ja taistelee vielä myös lohkovoitosta Mestarien liigassa. Lohkovoiton arvo ei sovi vähätellä, sillä se takaisi suuremmat todennäköisyydet helpompaan vastustajaan. Dortmund haluaa varmasti voittaa, kun taas Monacon täytyy säästää kaikki voimavarat Ranskassa käytävään putoamistaisteluun. Dortmund yli 1,5 maalia lähtee lapulle.

Kärpät – Salzburg

Kärpät on pakkovoiton edessä tiistai-iltana, kun Salzburg saapuu vieraaksi Raksilaan. Oululaiset ovat sen verran parempi joukkue, että vain voittoa sopii odottaakin, sillä nyt joukkueella on todella hyvät mahdollisuudet menestyä CHL:ssä. Kärppien peli on ollut läpi kauden niin vakuuttavaa, että on vaikea nähdä joukkueen murtuvan tänä iltana. Kärppiä lapulle!

Tämä ottelu näkyy myös ilmaiseksi NordicBetin LiveStream-palvelusta.

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Club Brugge – Atlético Madrid

Club Brugge pelaa tiistaina ilman panosta, sillä joukkue on lohkossa varmasti kolmonen. Sen sijaan Atlético Madrid taistelee lohkovoitosta eikä tasapelikään riitä varmistamaan sitä. Näin ollen Tico tarvitsee voiton Belgiasta, jotta se varmasti lohkoykkönen. Atlético Madrid voitti kotona joukkueiden välisen mittelön numeroin 3-1, joten myös vieraista pitäisi voitto irrota. Otetaan kuitenkin lapulle maaleja, sillä Ticon yli 1,5 maalia tarjoilee sen verran herkullisen kertoimen.

Crvena zvezda – PSG

PSG on pelannut itselleen herkulliset lähtökohdat Mestarien liigassa, sillä joukkueelle riittää pistekin tänä iltana. Se kuitenkin haluaa varmasti voittaa, sillä kolme pistettä mahdollistaisi lohkovoiton, mikäli Napoli ei onnistu voittamaan vieraissa Liverpoolia. Crvena zvezda oli täysin aseeton Pariisissa, sillä joukkueiden välinen tasoero on aivan valtava. Fanaattinen kotiyleisö varmasti helpottaa isäntien tehtävää tiistaina, mutta pisteille se ei kanna. Vierasvoittoa lapulle.

UCL-KOHTEET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut