Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Jalkapallon U20 MM-kisat tarjoavat jännitystä maanantaille!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Jalkapallon U20 MM-kisat tarjoavat jännitystä maanantaille!

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat jalkapallon puolelta, missä on tarjolla muun muassa Ruotsin Allsvenskania ja U20 MM-kisoja. Tässä pelivalinnat.

Pelikuponki 1:

Hammarby – Norrköping

Hammarby on pelannut tällä kaudella viisi kotiottelua, joista on irronnut yhteensä 13 pistettä. Joukkue onkin todella kova kotijoukkue, sillä fanaattiset kannattajat takaavat sen, että tukea löytyy. Hammarby pelaa tällä hetkellä hyvällä itseluottamuksella ja kotona tuo korostuu entisestään. Laitetaan tuplaukseen singlenä isäntien voitto.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Honduras U20 – Uruguay U20

Uruguayn kisat saivat mainion startin, kun joukkue kaatoi Norjan numeroin 3-1. Sen sijaan Honduras aloitti turnauksen selvällä tappiolla, kun Uusi-Seelanti pyyhkäisi maan yli 5-0-voitolla. Uruguay on ottelussa selvä suosikki ja junnukisoissa normaalista maaleja on luvassa. Uruguay yli 1,5 maalia kuulostaa oivalta valinnalta.

Qatar U20 – Ukraina U20

Ukraina aloitti MM-kisat 2-1-voitolla USA:sta, kun taas Qatar hävisi täysin pystyyn Nigerialle numeroin 4-0. Vaikka Ukraina ei kuulu turnauksen kovimpiin joukkueisiin, niin tasoero on maan hyväksi selvä. Qatar on selvästi huonompi joukkue ja se tulee näkemään armotta viheriöllä. Ukrainan voittoa lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut