Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 6: Lauantaina pelataan kauden ensimmäinen Turun derby

vetovihjeet

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat lauantaina Veikkausliigasta, jossa pelataan muun muassa Turun paikalliskamppailu. Tsekkaa pelivalinnat päivään!

Vetovihjeet tuplaukseen:

TPS – FC Inter

Veikkausliigassa pelataan lauantaina kauden ensimmäinen Turun derby. Kotijoukkueena toimiva TPS on sarjassa toiseksi viimeisenä, kun taas FC Inter johtaa koko sarjaa. Suosikkia ei tarvikaan kauaa otteluun etsiä, sillä FC Inter on jokaiselle osa-alueella paikalliskilpailijaansa edellä. Upeasti pelistä toiseen pelaava Inter sai kaiken lisäksi hurjan vahvistuksen hyökkäykseensä, kun Benjamin Källman palasi joukkueen riveihin. Kun tähän lisätään tulikuuma Timo Furuholm, niin jalkeilla on monipuolinen ja äärimmäisen vaarallinen hyökkäyskalusto. FC Inter tulee juhlimaan lauantaina, joten joukkueen yli 1,5 maalia kelpaa mainiosti lapulle.

RoPS – HJK

Sarjajumbo RoPS on toivottoman tilanteen edessä lauantaina, kun vieraaksi saapuu HJK. Isäntien alkukausi on ollut jopa odotetun surkea ja tilannetta ei auta se, että tänään poissa on kaikki HJK:sta tulleet lainamiehet, joten edes avauskokoonpanon saaminen kentälle vaatii ihmeitä. HJK tulee jylläämään hurjan materiaalinsa turvin selvään voittoon.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät voit lukea TÄSTÄ!