Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: KHL-kiekolla jatketaan urakkaa eteenpäin!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: KHL-kiekolla jatketaan urakkaa eteenpäin!

Vetovihjeet keskiviikolle tulevat KHL:stä, joka on kohdellut alkuviikosta hyvin. Tässä perustelut ja pelivalinnat tuplauksen kolmanteen päivään!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Magnitogorsk – Severstal

Magnitogorskin kausi alkoi tappiolla, joten joukkue on varmasti latautunut Severstal-otteluun. Vierasjoukkue ei todellakaan kuulu KHL:n kärkiseuroihin, joten tasoeron luulisi olevan iso Magnin hyväksi. Tässä ottelussa lukemat saattavat revetä jopa suuriksi. Otetaan varman päälle ja laitetaan Magnitogorsk yli 1,5 maalia lapulle.

Traktor – SKA Pietari

SKA Pietari aloitti kauden voitolla, kun se kaatoi KHL:n kärkiseuroihin lukeutuvan Magnitogorskin numeroin 3-1. Puolestaan Traktorin alkua oli kankea, sillä Vitjaz haki vieraista 4-2-voiton. SKA Pietari on monta pykälää laadukkaampi joukkue, joten ainoastaan vierasvoitto voi olla lähtökohtana. Lapulle lukitaan kuitenkin vierailijoiden yli 2,5 maalia, mikä kuulostaa saletilta pelivalinnalta.

Lokomotiv Jaroslavl – Spartak Moskova

Lokomotiv Jaroslavl voi olla tämän kauden musta hevonen, koska joukkue on tehnyt kesän aikana hyviä hankintoja. Anton Lander on jo tasonsa KHL:ssä osoittanut, kun taas Ty Rattie saapui seuraan Pohjois-Amerikasta. Kaksikko tuo hyökkäykseen isosti laatua ja se tulee näkymään kauden edetessä. Kotijoukkueen hyökkäyksestä löytyy niin paljon terävyyttä, että verkot tulevat heilumaan keskiviikkona.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut