Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Päivän pelivalinta tulee Ykkösestä

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Päivän pelivalinta tulee Ykkösestä

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Ykkösestä, jossa pelataan yksi ottelu. Tässä perustelut ja pelivalinta illan TPV-EIF-otteluun.

Vetovihjeet tuplaukseen:

TPV-EIF

EIF on pelannut tällä kaudella neljä ottelua, missä on tehty yhteensä 18 maalia. MyPa-ottelun 7-2-voitto hieman vääristää saldoa, mutta silti tammisaarelaisten otteluissa ovat verkot heiluneet. TPV:n alkukausi on sujunut mollivoittoisesti, sillä avausvoitto on vielä hakusessa. Varsinkin puolustuksessa on ollut ongelmia, sillä virheet ovat sävyttäneet tekemistä. EIF tulee varmasti pääsemään paikoille, joten vieraiden osumat eivät suinkaan tulisi yllätyksenä. Myös TPV:llä on kotikentällä mahdollisuus heiluttaa maaliverkkoja. Yli 2,5 maalia lähtee lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut