Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 4: KHL- ja NHL-kiekon värittämänä kohti viikonloppua!

vetovihjeet vetovihje tuplaus

Torstai on toivoa täynnä, ja näin totisesti sopii toivoa, sillä vetovihjeet tuplaukseen puksuttavat yhä kahden lapun voimin eteenpäin!

Pelikuponki 1:

Dinamo Riika – Ak Bars Kazan

Ak Bars Kazan taistelee kotiedusta kivikovassa itäisessä konferenssissa. Viime aikoina tilille on tullut kovia päänahkoja, sillä joukkue on voittanut muun muassa Avtomobilistin sekä Avangard Omskin. Nyt vastassa on Dinamo Riika, jonka ei pitäisi olla minkäänlainen mittari. Sekavassa tilassa oleva latvialaisjoukkue on ottanut enemmän tai vähemmän pataan kaikilta viime aikoina. Vierasvoittoa lapulle.

Brynäs – Leksand

Leksand on SHL:ssä 3. sijalla, kun taas Brynäs löytyy sijalta 12. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen ja tuolloin Leksand vei voiton numeroin 6-1. Brynäs saa pientä etua illan otteluun, kun Leksand pelasi alkuviikosta CHL:ää Itävallassa. Kuitenkaan Brynäsin peli ei ole tällä hetkellä siinä mallissa, että se pystyisi millään pitämään maalia puhtaana Leksandin tasoista joukkuetta vastaan. Leksand yli 1,5 maalia on illan pelivalinta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Edmonton Oilers – Winnipeg Jets

Edmonton on superhyökkääjiensä myötä ollut kelpo vireessä. Varsinkin kotiotteluissa meno on ollut jopa hurjaa, sillä viimeisimpään kuuteen peliin joukkue on tehtaillut peräti 29 osumaa, eli lähes viiden ottelukeskiarvolla.

Kotijoukkueen yli 2,5 maalia lähtee lapulle.

Anaheim Ducks – Carolina Hurricanes

Carolina on ollut tämän NHL-sesongin vakuuttavimpia suorittajia. Viimeisimmässä ottelussaan se kävi hakemassa Vegas Golden Knightsista pisteet lukemin 2-4.

Maalivire tuntuu jälleen olevan niin hyvin kohdillaan, että valintamme on vierasjoukkueen yli 2,5 maalia. Tähän kertoimensa puolesta riittää myös ”sisältää jatkoajan” vaihtoehto.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!