Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Lukas Hradeckyn Leverkusen nähdään taas tositoimissa!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Lukas Hradeckyn Leverkusen nähdään taas tositoimissa!

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Bundesliigan puolelta, missä pelataan futista tiistain kunniaksi. Tässä pelivalinnat iltaan!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Leverkusen – Wolfsburg

Leverkusen on palannut tauolta pirteästi, sillä joukkue on kaatanut sekä Werder Bremenin että Mönchengladbachin. Varsinkin Kai Havertz on ollut liekeissä, joten nuorukaisella on suoranainen lentokeli päällä. Wolfsburg ei ole huono joukkue, mutta sillä ei pitäisi olla mahdollisuuksia vastata Leverkusenin ilotulitukseen. Kotivoittoa lapulle!

Werder Bremen – Mönchengladbach

Werder Bremen nappasi arvokkaan voiton viikonloppuna, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että joukkue on pahassa kriisissä ja pelaaminen on ajoittain hirvittävän näköistä. Mönchengladbach on pelannut puolestaan loisteliaan kauden ja terävästi ylöspäin iskevä joukkue on tarjoillut viihdettä koko kauden läpi. Joukkueen peleissä harvemmin nyhjätään, vaan maaleja syntyy molempiin päihin. Lapulle lähteekin yli 1,5 maalia.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut