Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Tappara ja HPK kohtaavat Liigassa

vetovihjeet tuplaus

Tuplaus on edennyt kolmanteen päivään, joten puolimatka alkaa pikkuhiljaa lähestymään. Tässä vetovihjeet ja perustelut illalle!

KISA! – Voita kahden hengen huikea VIP-matka Tallinnan Liiga-peliin!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Tappara – HPK

Liigassa pelataan tänään kaksi ottelua, mistä tuplaukseen päätyy Tapparan ja HPK:n välinen mittelö. Sarjassa kolmantena oleva Tappara sai pitkän tappioputkensa poikki ja on voittanut nyt kaksi ottelua putkeen. Varsinkin joukkueen hyökkäyspelaaminen on piristynyt ja maaleja on alkanut tippumaan. Myös HPK on tehnyt mukavasti maaleja, mutta niitä on myös mennyt omiin. Tilannetta ei ainakaan helpota se, että joukkueen ykkösvahti Emil Larmi on sivussa tositoimista loukkaantumisen vuoksi. Tappara on voittanut joukkueiden viisi edellistä kohtaamista Hakametsässä ja on tehnyt näissä peräti 20 maalia. Tapparan yli 2,5 maalia lähtee tänään lapulle!

Girona – Atlético Madrid

Copa del Rey on edennyt neljännesvälieriin, jossa nähdään muun muassa Gironan ja Atlético Madridin välinen kohtaaminen. Vierasjoukkue on hävinnyt edellisen kohtaamisen lokakuun lopussa, jolloin Dortmund oli vahvempi Mestarien liigassa. Espanjassa edellisestä tappiosta on kulunut huomattavasti pidempään, sillä Celta aiheutti pistemenetyksen syyskuun alussa. Gironalla on menossa hieman vaikeampi vaihe, sillä alla on neljä voitotonta ottelua. Tämä ottelu ei ole missään nimessä Atléticolle läpihuutojuttu, mutta se on varmaa, että ainakin yksi maali vierailijoilta pitäisi nähdä. Sen vuoksi lapulle lähtee Ticon yli 0,5 maalia.

LIIGA-KOHTEET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Lue myös:

Suomalaisbetsaaja lähellä elämänsä voittoa – jääkiekon 2. divarin pelistä kiinni yli 5900 euroa