Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Jääkiekon MM-kisoista löytyy yksi saletti pelivalinta!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Jääkiekon MM-kisoista löytyy yksi saletti pelivalinta!

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat keskiviikkona jääkiekon ja jalkapallon puolelta. Tässä perustelut illan kahteen pelivalintaan.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Sveitsi – Norja

Norja on pelannut MM-kisoissa kolme ottelua ja maaliero on suorastaan sysimusta 5-21. Sen sijaan Sveitsi on voittanut kaikki kolme otteluaan, joten viime vuonna MM-finaalissa pelannut maa on aivan aikataulussa. Sveitsi sai NHL:stä mukaan todella kovia nimiä, joten maata ei sovi todellakaan aliarvioida jopa koko kisojen mustana hevosena. Sveitsi on jokaisella mittarilla selvästi kovempi joukkue, joten kotivoitto pitäisi olla selviö.

Örgryte – Varbergs

Toinen kohde tulee Ruotsin Superettanista, jossa kohtaavat Örgryte ja Varbergs. Vierasjoukkue on voittanut kaikki kauden seitsemän peliään ja ansaitusti kärkipaikalla. Sen sijaan Örgryten alkukausi ei ole sujunu aivan vastaavaan tahtiin, sillä seitsemästä pelistä on tullut 11 pistettä. Varbergsin pelaaminen on sen verran mallikkaissa kantimissa, että X2-kohteesta tarjolla oleva kerroin lähtee ilman muuta lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut