Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Tottenham ja Ajax kohtaavat Mestarien liigassa

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Tottenham ja Ajax kohtaavat Mestarien liigassa

Vetovihjeet tulevat tänään jalkapallon puolelta, missä pelataan muun muassa Mestarien liigan ensimmäinen välierä. Tässä pelivalinnat tiistaille.

Ilmainen Mestarien liigan futisvisa! – Voita 10€ ilmaisveto!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Tottenham – Ajax

Ajax on laittanut lauluun sekä Real Madridin että Juventuksen. Se ei nöyristele yhtään isommille, vaan hollantilaiset pelaavat omalla pelityylillä ja suorastaan pitävät pilkkaa vastustajillaan. Tottenham joutuu avausotteluun todella siipirikkoisena, sillä poissa on muun muassa loukkaantunut Harry Kane sekä pelikiellossa oleva Heung Min-Son. Ajaxilla onkin jäätävän kova paikka iskeä ja se varmasti hakee rohkeasti vierasmaalia. Ajax yli 0,5 maalia lähtee lapulle.

Montpellier – PSG

PSG kärsi viikonloppuna Ranskan Cupin finaalissa todellisen shokkitappion Rennesille. Ranskan liigassa PSG:llä ei ole enää pelattavaa, mutta viikonlopun nöyryytys antaa joukkueelle varmasti motivaatiota illan peliin. Joukkueiden edellinen kohtaaminen reilut kaksi kuukautta sitten päättyi PSG:n 5-1-voittoon. Laitetaan lapulle vierasjoukkueen yli 1,5 maalia, sillä löytyyhän hyökkäyksestä sen verran isosti laatua, vaikkakin Kylian Mbappe on pelikiellossa.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut