Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 5: Jalkapallon EM-karsinnoissa kovia pelivalintoja

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 5: Jalkapallon EM-karsinnoissa kovia pelivalintoja

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat perjantaina jalkapallon EM-karsinnoista sekä jääkiekon KHL:stä. Tässä perustelut ja pelivalinnat iltaan!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Slovakia – Kroatia

MM-kisojen finaalissa pelannut Kroatia on perjantaina todella kovan paikan edessä, koska joukkueella ei ole todellakaan varaa hävitä Slovakialle. Kroatian materiaali varsinkin hyökkäyssuuntaan on kova, joten voittoon on kaikki perusteet. Otetaan kuitenkin tuplauksessa varman päälle ja laitetaan lapulle Kroatian yli 0,5 maalia.

Slovenia – Puola

Puola on aloittanut EM-karsinnat tyylillä, sillä neljästä pelistä on irronnut 12 pistettä maalierolla 8-0. Nyt vastaan asettuva Slovenia on lohkon toiseksi viimeinen ja maan asetelmat ovat todella heikot. Ainoastaan voitto helpottaisi tilannetta, mutta sitä ei ole näköpiirissä. Puola yli 0,5 maali lähtee lapulle!

TsSKA Moskova – Neftekhimik

TsSKA Moskova aloitti kauden tappiolla, mutta toisessa ottelussa voittotili aukesi Ak Bars Kazanin kustannuksella. Nyt vastaan asettuu Neftekhimik, joka ei todellakaan ole isäntien tasoinen joukkue. Tässä pelissä saatetaan nähdä todelliset murskajaiset. Tuplaukseen riittää kuitenkin koko ottelun yli 2,5 maalia, joten se kruunaa perjantain lapun.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut