Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Tiistain pelivalinnat löytyvät KHL:stä

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Tiistain pelivalinnat löytyvät KHL:stä

Vedonlyöntituplaus käynnistyi saldolla 3/4, mikä tarkoitti sitä, että toinen lapuista kuivui kasaan. Tässä tiistain vetovihjeet tuplaukseen!

Vetovihjeet tuplaukseen:

SKA Pietari – Neftekhimik

SKA Pietari on yksi koko KHL:n kuumimmista joukkueista tällä hetkellä, sillä tähtisikermä murskaa vastustajia kerta toisensa jälkeen. Samalla SKA taistelee vielä tiukasti koko runkosarjan voitosta, mikä takaisi kotiedun koko pudotuspelien ajaksi. Jos pietarilaisjoukkue on kovassa kunnossa, niin Neftekhimikin suunta on puolestaan täysin päinvastainen. Tässä kamppailussa on ainoastaan yksi suosikki eikä yllätystä tulla tänään näkemään.

Dinamo Riika – Avtomobilist

Tiukasti Itäistä konferenssia johtava Avtomobilist vierailee tänään Latviassa, kun se kohtaa vieraskaukalossa Dinamo Riikan. Isännät taistelevat tiukasti vielä pudotuspelipaikasta, vaikka viime ottelut ovatkin sujuneet melko heikosti. Varsinkin Linus Videllin loukkaantuminen on valtaisa takaisku, sillä ruotsalainen on tehnyt tällä kaudella 41 pistettä. Avtomobilist on selvästi laadukkaampi joukkue ja se lähtee suosikkina myös vieraspeliin. Myös täällä luotetaan vierasvoittoon!

Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille maukkaan ensitalletusbonuksen, sillä 10€ talletuksella saa 50€ pelirahaa. Lue lisää täältä!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut