Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Maanantai on omistettu sinkuille

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Ruotsista ja Islannista. Vaikeaa maanantaita lähdetään kaatamaan kahden single-kohteen voimin.

Pelikuponki 1:

Elfsborg – Kalmar

Päivän ensimmäinen kohde tulee Ruotsin Allsvenskanista, jossa keskikastin alapuolella olevat Elfsborg ja Kalmar iskevät yhteen. Isäntien sijoitus voisi olla korkeampikin, mutta vieraissa pelit ovat sujuneet surkeasti. Sen sijaan kotona Elfsborg ei ole vielä hävinnyt ainuttakaan ottelu, joten se antaa itseluottamusta illan koitokseen. Kalmar on kahdeksan ottelun voitottomassa putkessa Allsvenskanissa ja se on suuri syy myös pienimuotoiseen kriisiin. Kotivoittoa lapulle!

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Vikingur – Breidablik

Toinen kohde tulee Islannin liigasta, jossa toiseksi viimeisenä oleva Vikingur saa vieraakseen toisena olevan Breidablikin. Joukkueet ovat kohdanneet tänä vuonna kahdesti ja molemmilla kerroilla Breidablik on vienyt ottelun nimiinsä. Vierasjoukkue tippui Eurooppa-liigan karsinnoista, joten nyt keskittyminen voidaan suunnata kotimaan pääsarjaan. Vierasvoitto vaikuttaakin hyvältä valinnalta lapulle.

tuplaus vetovihjeet

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!