Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 4: Pari maistuvaa lätkäkohdetta lapulle!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 4: Pari maistuvaa lätkäkohdetta lapulle!

Vetovihjeet tuplaukseen löytyvät tänään Ruotsin SHL:stä, jossa pelataan peräti seitsemän ottelun kierros. Tässä pelivalinnat illalle!

Vain Pallomeri.netin lukijoille: KISA! – Voita kahden hengen huikea VIP-matka Tallinnan Liiga-peliin!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Linköping – Mora

SHL:ssä neljäntenä oleva Linköping saa tänään vieraakseen toiseksi viimeisenä olevan Moran, joka on myös sarjan surkein vierasjoukkue. Mora on pelannut tällä kaudella vieraissa 14 ottelua, joista on kertynyt vain seitsemän pistettä. Maaliero on suorastaan surullinen 28-57. Linköping on puolestaan tehnyt koko sarjassa toiseksi eniten maaleja. Kotipelit huomioon ottaen Linköping on tehnyt ylivoimaisesti eniten maaleja, sillä vastustajan verkot ovat heiluneet 3,37 kertaa ottelua kohden. Linköping yli 2,5 maalia lähtee lapulle!

Växjö – Timrå

Myös toinen kohde tulee SHL:stä, kun sarjajumbo Timrå matkustaa Växjön vieraaksi. Växjö on äärimmäisen kova kotijoukkue ja siitä kertoo se fakta, että joukkue on voittanut kotiyleisön edessä kymmenen ottelua putkeen. Timrå on puolestaan todella heikko vierasjoukkue, sillä 16 ottelua ovat tuoneet yhdeksän pistettä. Omiin on kolissut näissä peleissä peräti 58 osumaa, joten puolustuksessa riittää tehtävää. Växjö tulee rankaisemaan tänään armotta, joten lapulle lähtee isäntien yli 2,5 maalia.

LÄTKÄKERTOIMIIN

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut