Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Ruotsin futista lapulle!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Ruotsin futista lapulle!

Vetovihjeet tulevat tänään Ruotsin pääsarjafutiksesta. Kohteet ovat vähissä, joten päätimme kylvää menestyksen siemenen Djurgårdenin varaan.

Pelikuponki 1:

Hammarby – Elfsborg

Sarjataulukon seiskapaikalta löytyvä Hammarby pelasi viisi ottelua ilman voittoa, mutta kahdessa viimeisimmässä kamppailussa vire on taas kääntynyt plusmerkkiseksi, kun ensin Falkenbergs kaatui 6-2, minkä jälkeen joukkue kävis hakemassa 3-2-voiton Sundsvallista.

Kotona homma on kuitenkin sujunut vähintäänkin mallikkaasti, sillä Hammarbyn viimeisin kotitappio löytyy niinkin kaukaa kuin viime syyskuulta.

Elfsborgilla homma ei suju tällä hetkellä, sillä viimeisimmästä yhdeksästä Allsvenskan-ottelusta tilille on kertynyt vain yksi voitto.

Lapulle lähteekin siis erinomaiselta tuntuva Hammarbyn kotivoitto.

Kalmar – Djurgården

Djurgården löytyy sarjataulukon neljänneltä sijalta, mutta huomion herättää se fakta, että joukkue on hävinnyt tämän vuoden Allsvenskanissa vasta yhden vierasottelun, ja tämäkin tappio tuli yllämainittua Hamamrbyta vastaan.

Viimeisimmästä vierastappiosta alkaakin kohta olemaan jo vuoden päivät.

Kalmar on pudonnut jo karsintarajan tuntumaan 13. sijalle. Tähän syy löytyy joukkueen viimeaikaisista otteista, sillä takana on jo seitsemän ottelua ilman voittoa.

Otetaan lapun toiseksi kohteeksi tuplamahdollisuus Djurgården X2.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Kalmar – Djurgården

Lähdetään hiljaiseen maanantaihin hienoisella ”kaikki munat samaan koriin”-taktiikalla ja otetaan toiselle lapulle yllä löytyviin perusteluihin vedoten Djurgårdenin vähintään kaksi maalia.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut