Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Ruotsi ja Venäjä kohtaavat illan herkkupalassa

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Ruotsi ja Venäjä kohtaavat illan herkkupalassa

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jääkiekon MM-kisoissa, jossa pelataan alkulohkovaiheen viimeiset ottelut. Tässä pelivalinnat tiistaille!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Norja – Latvia

Latvia taisteli urhoollisesti Ruotsia vastaan, mutta tuloksena oli suuri pettymys. Maa on kuitenkin osoittanut olevansa kova nippu ja parhaana päivänä pystyvänsä haastamaan huippumaat. Norjan turnaus ei ole ollut yhtä hyvä, sillä vaikka helpoista otteluista irtosi voitot, niin kovemmat maat ovat pyyhkäisseet maan ylitse tylyllä tavalla.

Ruotsi – Venäjä

Ruotsi joutui maanantaina todella tiukille Latvian kanssa, sillä 5-4-voittomaali syntyi vasta tyhjiin, kun Latvia oli pakotettu hakemaan kolmen pisteen voittoa. Venäjä pääsee tähän huippukamppailuun huomattavasti tuoreempana, joten se antaa etua tähtisikermälle. Tässä pelataan myös lohkovoitosta, jonka arvoa ei voi vähätellä, sillä vastaan tulisi mahdollisesti toisessa lohkossa neljänneksi jäävä Saksa. Venäjä on materiaaliltaan asteen kovempi ja myös joukkueen vire on sellainen, että voitto pitäisi irrota. Venäjä ML lapulle.

LÄTKÄKERTOIMIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut