Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: MM-kisoissa pelataan isoista panoksista!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: MM-kisoissa pelataan isoista panoksista!

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat pääosin jääkiekon MM-kisoista, jossa pelataan jälleen neljä ottelua. Tässä pelivalinnat maanantaille.

Pelikuponki 1:

Ranska – Iso-Britannia

Ranska ja Iso-Britannia kohtaavat todellisessa painepelissä, sillä häviäjä lähtee alemmalle sarjatasolle. Ranska on ottelussa selvä suosikki, sillä joukkueen riveistä löytyy kuitenkin ansiokkaita pelimiehiä. On mahdotonta nähdä, että Iso-Britannia pystyisi millään haastamaan Ranskaa, vaikkakin Gallian kukkojen turnaus ei ole sujunut odotetusti. Ranskan voitto lapulle.

Itävalta – Italia

Itävalta ja Italia taistelevat niin ikään säilymisestä, sillä häviäjän kohtalo tulee olemaan tyly. Tässä ottelussa kohtaa kaksi surkeimmin puolustavaa joukkuetta, joten maalijuhlat eivät todellakaan olisi yllätys, vaikka panokset ovat kovat. Itävalta tulee varmasti osumaan muutamaan otteeseen eikä Italiankaan pari maalia olisi yllätys. Yli 4,5 maalia lapulle.

Pelikuponki 2:

Ruotsi – Latvia

Ruotsi on toipunut vakuuttavasti avausottelun Tshekki-tappiosta, sillä tämän jälkeen meno on ollut pelkästään voittoisaa. Varsinkin joukkueen hyökkäys tekee todellista tuhoa, joten vastustajien puolustuksella on ollut ikävät paikat. Sama tahti tulee jatkumaan tänään, joten maaleja on varmasti luvassa.

AIK – Falkenbergs

Mainiosti kauden aloittanut AIK saa tänään vieraakseen sarjajumbona olevan Falkenbergsin. Kotietu lisää entisestään AIK:n saumoja voittoon, joten ainoastaan kotivoitto voi olla lähtökohtana. Tasoero on AIK:n hyväksi selvä, joten heikolla itseluottamuksella varustettu Falkenbergs on tekemättömän paikan edessä.

Tämä lappu osallistuu kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut