Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liigan karsinnoilla jatketaan

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liigan karsinnoilla jatketaan

Vetovihjeet tiistaille tulevat Mestarien liigan karsinnoista, jossa käynnistyy uusi kierros. Tässä pelivalinnat ja perustelut illalle!

Vetovihjeet tuplaukseen:

PSV – FC Basel

Hollantilainen PSV pelasi upean viime kauden, vaikka sijoitus olikin Eredivisiessä toinen. Ajax oli vielä astetta kovempi, mutta Eindhovenissa ei todellakaan tarvitse hävetä suoritusta. PSV:n joukkue on pysynyt melko hyvin kasassa, sillä tähtipelaajat pysyivät rivistössä. Uutena tulijana on portugalilainen Bruma, josta hollantilaisjoukkue maksoi 15 miljoonaa euroa. Basel ei ole huono joukkue, mutta PSV:n laatu kotikentällä pitäisi riittää voittoon.

TNS – FC Kööpenhamina

FC Kööpenhamina tulee mukaan tälle karsintakierrokselle, jossa vastaan asettuu walesilainen TNS. Tasoero joukkueiden välillä on selvä tanskalaisten hyväksi, joten lähtökohtana tiistaina on vierasvoitto. Kööpenhaminan rutiini on täysin eri tasoa, joten se tulee hallitsemaan pelitapahtumia myös Walesissa. Vierasvoittoa lapulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut