Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 5: Liigassa käynnistyy finaalit!

vetovihjeet

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Liigan 1. finaalista sekä Ranskan futiksesta. Tsekkaa perustelut ja pelivalinnat perjantaille!

Tsekkaa myös: LIIGA-KISA! – Veikkaa avausmaalin syntyaika & voita 50€ pelirahaa!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Lukko – TPS

Liigassa mennään perjantaina ensimmäisen finaalin voimin. Runkosarjan voittanut Lukko saa kotikaukaloon vieraakseen TPS:n. Raumalaiset ovat ennakkoon monella mittarilla parempi joukkue, sillä muun muassa kokoonpanon laajuus on täysin eri luokkaa. Lukon päämäärä on ollut koko kauden ajan mestaruus, kun taas TPS:llä finaalipaikka on jo hurja saavutus. Vieläkö löytyy turkulaisilta yksi vaihde lisää vai onko maha täynnä? Lukko avaa ainakin finaalisarjan voitolla.

Lens – Lille

Ranskan Ligue 1:n kärjessä oleva Lille joutuu viikosta toiseen lyömään parasta pöytään, sillä PSG on ainoastaan yhden pisteen päässä. Nyt edessä on reissu Lensin vieraaksi, joten helpolla pisteitä ei ole luvassa. Lille on kuitenkin hyökkäysvoimaltaan sellainen jengi, että ei se nollille tule jäämään. Varsinkaan, kun Lens on päästänyt viime otteluissa reippaasti osumia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!