Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Raikas kattaus jääkiekkoa lapuille

vetovihjeet tuplaus

Tuplaus jatkuu keskiviikkonakin kahden lapun voimin. Vetovihjeet tulevat tänään täysin jääkiekon parista, sillä lapuille lähtee KHL:ää, Liigaa sekä NHL:ää.

Nappaa suurin voitto ilmaiskierroksilla ja voita vuoden Wolt-ruoat!

Pelikuponki 1:

Magnitogorsk – Amur

Magnitogorskin vieraskiertue päättyi kolmeen perättäiseen tappioon. Nyt joukkue palaa kuitenkin kotiyleisön eteen, missä se on ollut suorastaan jäätävän hyvä. Amur ei kuulu edes sarjan keskikastin joukkueisiin, joten tasoeron pitäisi olla valtaisa. Lapulle lähtee kotivoittoa.

Jokerit – Vladivostok

Jokerit palaa pitkän tauon jälkeen kotikaukaloon, joten fiilikset ovat varmasti tapissa. Vastaan asettuu sarjan huonoin joukkue Vladivostok, jonka helsinkiläisjoukkue kaatoi hetki sitten vieraissa 4-1. Nyt tasoeron pitäisi näkyä vielä suuremmin, kun peli pelataan Helsingissä. Jokerit tulee nappaamaan murskaavan voiton.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Sport – Kärpät

Kärppien peli oli vahvassa noususuhdanteessa ennen maajoukkuetaukoa, sillä joukkue voitti viimeisestä viidestä ottelustaan neljä. Liigan sarjataulukossa joukkue on kivunnut jo kolmospaikalle.

Seiskapaikalta löytyvä Sport puolestaan on onnistunut voittamaan viimeisestä yhdeksästä ottelustaan vain yhden varsinaisella peliajalla.

Vierasjoukkueen ryhmä on ottelussa laadukkaampi, joten poimitaan lapun avauskohteeksi X2, mikä antaa myös mahdollisuuden sille, että edessä on melko tasainen keskiviikkoillan vääntö.

Vancouver Canucks – Colorado Avalanche

Vancouver ja Colorado kohtasivat viimeksi perjantaina, ja tuon matsin nimiinsä vei Avalanche murskalukemin 7-1. Tästä Colorado jatkoi voitokkaana San Josea vastaan numeroin 6-2.

Vancouver on ehtinyt Avalanche-ottelun jälkeen pelaamaan kaksi matsia: Vegas Golden Knights höykytti sitä 7-4 ja Anaheim Ducks puolestaan 5-1.

Sen pidemmittä puheitta lapulle poimitaan Coloradon yli 2,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!