Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Man United starttaa UCL-kauden Sveitsistä

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tiistaina Mestarien liigasta, jossa laitetaan odotettu kausi käyntiin lohkovaiheen ensimmäisillä otteluilla.

Ilmainen futisvisa! Veikkaa UCL-otteluiden tapahtumia ja voita ilmaisveto

Vetovihjeet tuplaukseen:

Young Boys – Manchester United

Manchester United on loistavassa iskussa eikä ihme, sillä onhan pelaajamateriaaliin panostettu hirmuisesti. Kaikki odottavat seurassa menestystä ja jokainen tappio on iso pettymys. Mestarien liiga on varmasti seuralle yksi tärkeimmistä kilpailuista, joten motivaatio on taatusti huipussa tiistaina. Young Boys ei kykene yllätykseen, vaan voitto lähtee Manchesteriin.

Malmö – Juventus

Juventuksen alkukausi on ollut Serie A:ssa vaikea, joten joukkueella on todellinen näytönpaikka tänään. Tappiota tai tasapeli ei perinteikäs seura oikein millään kestä, sillä onhan Malmö selvästi heikompi nippu. Juven materiaali on edelleen laadukas, vaikka peli on tökkinyt. Italialaiset hakevat kokemuksella Ruotsista voiton.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!