Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: HJK jatkaa Mestarien liigan karsintojaan

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: HJK jatkaa Mestarien liigan karsintojaan

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tiistaina Mestarien liigan karsinnoista, jossa ratkaistaan jatkopaikkojen kohtalo. Tässä pelivalinnat illalle!

Voita upea golfmatka Italiaan European Tourin kisaan!

Vetovihjeet tuplaukseen:

HB Torshavn – HJK

HJK voitti avausosan numeroin 3-0, vaikka joukkue pelasi reippaasti yli puolet pelistä vajaalla. Tasoero joukkueiden välillä on valtaisa ja se tulee korostumaan tänään, kun Torshavn joutuu hakemaan riskillä maaleja. HJK haluaa varmasti päättää otteluparin kunnialla ja napata voiton myös vieraskentältä.

Crvena zvezda – Suduva

Crvena zvezda jäi vieraissa 0-0-tasapeliin, mutta se tuskin tulee maksamaan mitään, sillä kotikentällä joukkueen pitäisi painella murskavoittoon. On vaikea nähdä, että viime kaudella Mestarien liigan lohkovaiheessa pelannut serbialaisjoukkue puppeloisi kotikentällä. Odotettavissa onkin selvä kotivoitto. Lapulle lähtee isäntien yli 1,5 maalia.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut