Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: U20 MM-kisojen pudotuspelejä maanantain lapuille!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: U20 MM-kisojen pudotuspelejä maanantain lapuille!

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat jalkapallon puolelta, vaikkakin tarjonta on aika heikkoa. U20 MM-kisat tarjoilevat kuitenkin pari maistuvaa valintaa.

Pelikuponki 1:

Uruguay U20 – Ecuador U20

Uruguay oli alkulohkossaan vakuuttava, sillä maa voitti kaikki kolme otteluaan maalierolla 7-1. Ecuador puolestaan voitti yhden, pelasi tasan yhden ja kärsi yhden tappion. Uruguay onkin ottelussa hienoinen suosikki, mutta Ecuador tulee varmasti saamaan omat mahdollisuutensa voittoon. Ei olisikaan yllätys, vaikka ottelussa nähtäisiin maaleja. Paras pelivalinta onkin yli 1,5 maalia.

Östers – Brage

Ruotsin Superettanissa viidentenä oleva Brage vierailee tänään toiseksi viimeisenä olevan Östersin vieraana. Östers on voittanut tällä kaudella ainoastaan yhden ottelun, joten itseluottamus ei todellakaan ole kunnossa. Sen sijaan Bragen alkukausi on sujunut moitteetta, joten vierasjoukkue pääsee hyvässä vireessä viheriölle. Bragen maali kuulostaa hienolta pelivalinnalta!

 

Pelikuponki 2:

Ukraina U20 – Panama U20

Ukrainan voitti alkulohkossa Qatarin ja USA:n sekä pelasi 1-1-tasapelin Nigerian kanssa. Panama puolestaan keräsi kolmesta pelistä neljä pistettä. Maan jokaisessa ottelussa nähtiin vähintään kaksi maalia. Myös Ukrainan peleissä maaleja syntyi, joten odotusarvona on, että tänään molemmissa päissä saattavat maaliverkot heilua. Myös tähän otteluun pelivalintana on yli 1,5 maalia.

Senegal U20 – Nigeria U20

Senegal takoi kahteen ekaan peliin peräti viisi maalia. Se tarkoitti samalla sitä, että maalle riitti Puola-ottelusta tasapelikin lohkovoitto. Tuon joukkue myös otti, sillä Puola-ottelu päättyi lukemiin 0-0. Senegal on astetta Nigeriaa vahvempi joukkue, joten isännät ovat ennakkoon suosikki jatkajaksi. Laitetaan lapulle kuitenkin Senegalin yli 0,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin kampanjaan, jossa on tällä viikolla peräti 7000 euron Jackpot!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut