Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: NHL:ää ja eurofutista lapuille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat maanantain osalta niin NHL:stä kuin Englannin sekä Ranskan futisviheriöiltäkin!

Pelikuponki 1:

West Bromwich – Stoke

Englannin Championshipin illan ainoassa ottelussa sarjan piikkipaikalla oleva West Bromwich saa vieraakseen putoamisviivan tuntumassa takeltelevan Stoken.

Kotijoukkue lähtee otteluun luonnollisesti suurena ennakkosuosikkina. Vaikka peli onkin viime aikoina hieman hakenut uomiaan, on sarjan häntpäästä löytyvä vieras sellainen, jolta täysi pistepotti tulee ottaa, jotta suora nousu Valioliigaan pysyy aikataulussaan.

Mainos alkaa

Stoke on hävinnyt viimeisimmästä kuudesta vierasottelustaan viisi – ja kymmeneen viimeiseen matsiin mahtuu kolme voittoa ja 7 tappiota.

Kotivoittoa maanantai-iltana puoltaa myös se, että WBA on vienyt joukkueiden kolme viimeisintä kohtaamista nimiinsä. Lapulle lähtee siis West Bromwichin voitto.

Saint-Pryve – Monaco

Yllä olevan kohteen kerroin ei aivan yllä kahteen, joten lapulle täytyy poimia lisäksi niin sanottu ”varma” hevonen.

Sellainen löytyi Ranskan cupista, jossa suurseura Monaco kohtaa neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Saint-Pryven.

Kyseessä on jo neljännesvälierät, joihin kotijoukkue on yllättäen selvinnyt. Tässä kohtaa – kotijoukkueen harmiksi – Monacoakin kiinnostanee jo voitto siinä määrin, että isäntien tie cupissa katkeaa. Tämä siitäkin huolimatta, vaikka Monaco löisi kentälle puhtaasti kakkosmiehistönsä. Lapulle siis Monacon voitto.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin kampanjaan.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Colorado Avalanche – Detroit Red Wings

Denverin pojat saavat kello 22:00 alkavaan Prime Time -matsiin vieraakseen NHL:n tämän hetken naurunaiheen, Detroit Red Wingsin.

Red Wings on viimeisestä 21:stä vierasottelustaan onnistunut voittamaan varsinaisella peliajalla tasan yhden – ja jatkoajallakin vain kerran.

Omissa on kolissut enemmän kuin laki sallii, joten tämän myötä Tuplaukseen lähteekin varmalta kuulostava Coloradon yli 2,5 maalia.

Minnesota Wild – Florida Panthers

Molempien joukkueiden otteluissa on nähty hurja määrä maaleja: Minnesotan viidessä viimeisessä matsissa verkot ovat heiluneet 28 kertaa, ja Floridan otteluissa samassa ajassa puolestaan järkyttävät 38 kertaa.

Ei ole siis mitään syytä olettaa, etteikö maaleja nähtäisi myös, kun nämä hurlumhei-joukkueet asettuvat vastakkain. Napataan lapun toiseksi kohteeksi ottelun yli 5,5 maalia.

tuplaus 20-01

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!