Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Lokomotiv ja TsSKA Moskova kohtaavat KHL:ssä

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Lokomotiv ja TsSKA Moskova kohtaavat KHL:ssä

Urakka jatkuu tiistaina yhdellä lapulla, johon valikoitui kohteet jääkiekon puolelta. Tässä perustelut ja vetovihjeet tuplaukseen!

Voittaako Tappara kotikaukalossa? – voita 10 euron panoksella yli 80 euroa

Vetovihjeet tuplaukseen:

Lokomotiv Jaroslavl – TsSKA Moskova

KHL:ssä nähdään tiistaina todellinen kärkikamppailu, kun Lokomotiv Jaroslavl isännöi TsSKA Moskovaa. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran pari viikkoa sitten, jolloin Loko oli vahvempi numeroin 1-0. Tämän jälkeen KHL:ää johtava moskovalaisryhmä on takonut totutun kovaa jälkeä. Pelistä odotetaan vähämaalista vääntöä eikä mitään maalijuhlia tuskin ole tarjolla. Kuitenkin TsSKA:n joukkue on niin äärettömän laadukas, että toista kertaa Loko ei ryhmää nollaa. Vierasjoukkueen yli 1,5 maalia lapulle.

Zug – Servette

Toinen kohde tulee Sveitsin NLA-liigasta, jossa sarjakärki Zug saa vieraakseen kahdeksantena olevan Servetten. Zug on mykistävän kovassa vireessä, sillä vastustajat kaatuvat kerta toisensa jälkeen selvällä marginaalilla. Nyt joukkueen voittoputki kotikaukalossa on jo seitsemän ottelun mittainen, joten Servette joutuu todella ikävään paikkaan. Servetten itseluottamusta tuskin ainakaan lisää se, että joukkue on kerännyt 16 vieraspelistä ainoastaan 14 pistettä. Lapulle lähtee isäntien yli 2,5 maalia.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut