Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: NHL:n ja Norjan futiksen voimin kohti parempaa huomista!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään sekä Norjan futiksesta että jääkiekon NHL:stä. Alla maanantain valinnat perusteluineen!

Pelikuponki 1:

Tuplaus aloitetaan Norjasta, jonka futiksen pääsarjan ainoassa ottelussa Start isännöi Vålerengaa.

Startin meno ei ole vakuuttanut viime aikoina, sillä joukkue lähtee illan matsiin taustallaan Moldelle kärsitty 5-0-tappio, minkä jälkeen myös Kristiansund nappasi Startilta kolme pistettä 3-2-voitollaan.

Vålerenga puolestaan on suorittanut erinomaisesti, sillä se venyi viimeisimmässä ottelussaan sarjajohtaja Bodo/Glimtia vastaan 2-2-tasapeliin, ja joukkue on viime aikoina pelannut 10 tappiotonta ottelua, johon ainoan särönsä tuo Moldea vastaan kärsitty 1-4-tappio.

Mainos alkaa

Vålerenga lähtee tämän illan otteluun selvänä ennakkosuosikkina, sillä Start löytyy sarjan toiseksi viimeiseltä sijalta, kun taas Vålerenga taistelee sarjan toisessa päässä nelospaikasta Rosenborgin kanssa.

Isketään lapulle surutta Vålerengan voitto!

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Columbus Blue Jackets – Tampa Bay Lightning

Tampa Bay Lightning nappasi henkisesti tärkeän 2-1-johdon ottelusarjassa, joten joukkueen leirissä on hieman helpompi hengittää. Sen sijaan Columbus on tänään kovassa paikassa, sillä 1-3-tappioasema ottelusarjassa saattaisi olla mahdoton kurottavaksi umpeen. Tampa Bay on materiaaliltaan selvästi kovempi joukkue, mutta tiivis Columbus on pystynyt laittamaan tähtisikermän yllättävän tiukoille. Varsinkin Joonas Korpisalo on seissyt päällään ja sitä tullaan vaatimaan myös jatkossa. Tampa Baylta löytyy niin paljon enemmän yksilötaitoa, että valitettavasti neljäskin ottelu kääntyy joukkueen nimiin.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!