Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 4: NHL ja NBA löytyvät torstain lapulta!

vetovihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen löytyvät tänään NHL:n ja NBA:n puolelta. Lue perustelut ja tsekkaa torstain pelivalinnat!

Vetovihjeet tuplaukseen:

LA Lakers – Portland

Portland aiheutti jymypaukun avausottelussa, kun se onnistui kaatamaan suurimman mestarisuosikin LA Lakersin. Nyt on varmaa, että LeBron James ja kumppanit ovat aivan eri tavalla valmiita otteluun. Lakersilla on selvästi kovempi materiaali, jonka tulee yksilöidenkin voimin jyllätä tästä ottelusarjasta jatkoon. Vaikea nähdä, että Portland voittaisi toista ottelua putkeen.

Washington Capitals – New York Islanders

Mainos alkaa

Washington Capitals on jälleen selkä seinää vasten, sillä kausi on katkolla. New York Islanders on hyydyttänyt täysin Caps-tähdet ja tiukka puolustus on varmasti ase myös tässä ottelussa. Kummallakin on laadukkaat maalivahdit ja ottelun valtavat panokset takaavat sen, että virheitä vältellään loppuun asti. Alle 5,5 maalia kuulostaa hyvältä pelivalinnalta.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät voit lukea TÄSTÄ!