Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: NHL:stä kaivetaan kaksi single-kohdetta lapuille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat avauspäivän osalta jääkiekosta, ja tarkemmin sanottuna NHL:stä. Alla maanantain valinnat perusteluineen!

Pelikuponki 1:

Columbus Blue Jackets – Carolina Hurricanes

Joukkueet kohtasivat sunnuntai-iltana ja tuolloin Carolina nappasi voiton melko vakuuttavan esityksen päätteeksi. Columbus oli täydellisissä ongelmissa Carolinan pelinopeuden kanssa eikä voittajasta ollut mitään epäselvyyttä, vaikka isännät rimpuilivat mukana.

Carolina on laajemman materiaalinsa turvin suosikki myös ensi yön koitokseen. Joukkueen ympärillä on myös paljon seesteisempi ilmapiiri, joka kantaa pitkälle kovassa otteluruuhkassa.

Mainos alkaa

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Nashville Predators – Tampa Bay Lightning

Nashville ja Tampa Bay ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti, ja molemmat koitokset ovat menneet Tampan nimiin (5-2, 4-3).

Nashville on viimeisestä yhdeksästä ottelustaan kerännyt 6 tappiota ja kolme voittoa – ja näistä voitoistakin kaikki ovat tulleet vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Tampa Bay sen sijaan painelee tällä hetkellä neljän ottelun varsinaisen peliajan voittoputkessa.

Ennakkosuosikista ei ole epäselvyyksiä, joten Tampan voitto singlenä kelpaakin varsin mainiosti tuplaukseen!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!