Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Naisten MM-kisoilla viikko käyntiin

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Naisten MM-kisoilla viikko käyntiin

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jalkapallon naisten MM-kisoissa, joissa on tarjolla neljä ottelua. Tässä perustelut ja pelivalinnat.

Pelikuponki 1:

Etelä-Korea – Norja

Norja kohtaa alkulohkon viimeisessä ottelussa Etelä-Korean, joka on hävinnyt molemmat ottelunsa. Norjalla on sen sijaan panosta, sillä joukkue taistelee tiukasti jatkopaikasta. Norja on myös joukkueista selvästi vahvempi, joten maan voitto pitäisi olla selviö maanantaina.

Nigeria – Ranska

Kotiyleisön edessä pelaava Ranska on voittanut molemmat ottelut tyylikkäästi maalierolla 6-1. Nigerialla on puolestaan alla voitto ja tappio, joten maa ei todellakaan ole Ranskan tasoinen ryhmä. Ranska lähtee otteluun selvänä suosikkina, sillä maan materiaali on huomattavasti laadukkaampi, minkä lisäksi kotiyleisö antaa entisestään etua otteluun. Laitetaan lapulle yli 2,5 maalia, sillä osumia on varmasti luvassa.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin kampanjaan!

Pelikuponki 2:

Kiina – Espanja

Tässä ottelussa taistellaan jatkopaikasta ja vain voittaja tullaan muistamaan. Espanjalla riittää ottelusta tasapelikin, joten Kiinan on haettava lopussa riskillä osumia. Näin ollen maaleja saattaa olla luvassa, kunhan kuparinen vain saadaan rikki. Yli 1,5 maalia lapulle.

Nigeria – Ranska

Kuten yläpuolella jo ottelua sivuttiin, niin Ranska on selvä suosikki ottelussa. Tähän lappuun lähtee Ranska -1,5.

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut