Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: U20 MM-kisat ovat vahvasti esillä myös tiistaina

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: U20 MM-kisat ovat vahvasti esillä myös tiistaina

Vetovihjeet tuplaukseen tulee tänään jälleen jalkapallon puolelta, missä mennään vahvasti U20 MM-kisojen voimalla. Tässä pelivalinnat.

Pelikuponki 1:

Argentiina U20 – Mali U20

Avauslapun pääkohde on Argentiinan ja Malin välinen ottelu, jossa on lupa odottaa maaleja. Argentiinan kolmessa alkulohko-ottelussa nähtiin yhteensä 12 maalia, kun taas Malin vastaava saldo oli 14 osumaa. U20 MM-kisat ovat muutenkin tarjonneet hurjan määrän osumia, joten luotetaan näiden kahden joukkueen jatkavan samaa tahtia. Yli 2.5 maalia lapulle.

Ranska U20 – USA U20

Kylkeen haetaan täysin saletit kohteet, jotta kerroin saadaan yli tarvittavan kahden, jota Coolbetin Tuplaus-kampanja edellyttää. Ei tässä pelissä tulla todellakaan jäämään nollille. Yli 0,5 maalia on toinen kohde.

Japani U20 – Etelä-Korea U20

Samat perustelut voidaan laittaa myös tänne, sillä nuoret pojat hyökkäävät sen verran hanakasti, että 0-0 ei vain voi olla lopputulos. Yli 0,5 maalia kruunaa lapun.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

Pelikuponki 2:

Elche – Deportivo La Coruna

Deportivo taistelee vielä tiukasti nousukarsintoihin selviämisestä, mutta se vaatiin tänään voittoa vieraskentältä. Elchellä ei ole enää panosta viimeisissä otteluissa, joten joukkueen motivaatio tuskin on Deportivon tasolla. Se on myös näkynyt Elchen edellisissä peleissä, jotka ovat olleet todellisia maali-iloitteluita. Deportivo yli 1.5 maalia kuulostaa asetelmiin peilaten hyvältä.

Ranska U20 – USA U20

Ranska voitti alkulohkonsa kaikki kolme ottelua ja teki yhteensä seitsemän maalia. Se kertoo joukkueen hyökkäysvoimasta, jonka USA saa tiistaina vastaansa. USA:lla on omat mahdollisuutensa varmasti maalintekoon, joten tuskin jenkitkään nollille jäävät. Yli 1.5 maalia on oiva valinta lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut