Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Mestaruusturnaukset värittävät lappuja!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Mestaruusturnaukset värittävät lappuja!

Juhannuksesta ollaan (toivottavasti) toivuttu ja on taas aika tuplata! Niin Afrikan kuin Etelä-Amerikankin mestaruusturnaukset ovat vahvasti läsnä maanantain lapuilla.

Pelikuponki 1:

Östers – Varbergs

Kotijoukkue Östers on voittanut tällä kaudella ainoastaan yhden pelin, joten alkukausi on ollut kaikkea muuta kuin helppo. Sen sijaan vierasjoukkue Varbergs johtaa koko sarjaa, sillä 13 ottelusta on irronnut peräti 32 pistettä. Varbergs onkin hävinnyt ainoastaan yhden ottelun, joten joukkueen lyöminen on äärimmäisen haastavaa. Laitetaan lapulle Varbergs X2.

Norsunluurannikko – Etelä-Afrikka

Norsunluurannikko on perinteinen afrikkalainen jalkapallomaa, sillä joukkueesta nousee tasaisesti pelaajia Euroopan huippusarjoihin. Viime vuosina tahti on hieman hiipunut, mutta tästäkin huolimatta joukkueesta löytyy laatua. Etelä-Afrikka ei pysty materiaalinsa puolesta haastamaan Norsunluurannikkoa, joka lähtee otteluun suosikkina. Laitetaan lapulle kotijoukkueen yli 0,5 maalia.

Pelikuponki 2:

Chile – Uruguay

Molempien joukkueiden kahdessa ensimmäisessä ottelussa on nähty roppakaupalla osumia. Chilen matseissa niitä on syntynyt yhteensä 7 ja Uruguaylla puolestaan 8. Molemmat joukkueet lähtevät varmasti voittamaan matsia, sillä kolmen pisteen turvin irtoaisi myös lohkon ykkössija.

Laitetaan lapulle hyvältä tuntuva yli 1,5 maalia

Ecuador – Japani

Tähän otteluun pätevät maalien osalta samat sävelet kuin yllä mainittuun matsiinkin, sillä Ecuadorin kahdessa ensimmäisessä ottelussa osumia on tehtailtu 7 ja Japanin matseissa puolestaan 8.

Homman nimi on kuitenkin se, että molemmat joukkueet tarvitsevat ottelusta voiton, jotta paikka puolivälieriin irtoaa lohkokolmosten rankingin kautta. Hyökkäysvoittoinen peli kiinnostelee siis molempia osapuolia varsin paljon, ja aikaisen maalin avulla lukemat voivat kasvaa suuriksikin.

Tähän valintamme on yli 2,5 maalia

Tämä lappu osallistuu Coolbetin kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

tuplaus copa amerika mestaruusturnaukset

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut