Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liigan pudotuspelit jatkuvat!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liigan pudotuspelit jatkuvat!

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään niin futiksen kuin lätkänkin puolelta. Molemmissa on aistittavissa selkeää playoffs-tunnelmaa!

Pelikuponki 1:

Tottenham – Manchester City

City painelee tällä hetkellä hurjassa 14 ottelun voittoputkessa, kun taas Tottenhamin vire on melkoinen kysymysmerkki – onhan joukkue hävinnyt viimeisestä 7 ottelustaan neljä. Spursin ”kenraaliharjoitus” tämän päivän koitosta varten sujui kuitenkin rutiinilla, kun Crystal Palace kaatui lukemin 2-0.

Vierasjoukkue Cityn vire on kuitenkin niin kova, että taivaansinisille tarjottavaan kertoimeen on vain tartuttava. Lapulle siis rohkeasti Man Cityn voittoa.

Manchesterilaiset ovat myös vieneet joukkueiden neljä viimeisintä kohtaamista, joten siltäkään saralta Spursin menestykselle ei liiemmin perusteita löydy.

Liverpool – FC Porto

Cityn voittokerroin jää kuitenkin karvan alle vaadittavan 2,00:n, joten ”varmana” kohteena lapulle napataan lisäksi se, että Liverpool onnistuu kotiottelussaan tekemään edes yhden maalin Portoa vastaan.

Maalivire Poolilla on kohdillaan, sillä se on paukuttanut viimeisessä kolmessa kotiottelussaan peräti 11 osumaa. Viimeisimmässä kolmessa vierasottelussakin maaleja on syntynyt 8.

Coolbetilla on jälleen ilmainen Mestarien liigan futisvisa, josta on mahdollisuus voittaa 10 euron ilmaisveto!

ILMAINEN FUTISVISA!

mestarien liiga

 

Pelikuponki 2:

Tappara – HPK

Liigan välierät jatkuvat tänään Tampereella. Molemmat joukkueet voittivat ensimmäiset kotiottelunsa, kun Tappara oli ensin parempi lukemin 1-0, minkä jälkeen HPK nokitti numeroin 4-1.

Jäällä nähdään kaksi erinomaisesti puolustavaa joukkuetta, joten tuskinpa mitään maali-iloittelua on luvassa kolmannessa osaottelussakaan. Laitetaan lapulle hyvältä tuntuva alle 5,5 maalia, jota Tapparan matseissa ei tämän kevään pudotuspeleissä ole ylittetty kertaakaan, ja HPK:nkin otteluissa vain kertaalleen.

Storhamar – Frisk Asker

Norjassa ollaan edetty jo finaalisarjaan. Kestomenestyjä Storhamar vei ensimmäisen ottelun kotonaan lukemin 5-1, mutta joutui taipumaan toisessa matsissa 4-2-tappioon.

Molempien joukkueiden pudotuspelitaivalta ovat leimanneet maalirikkaat ottelut, joten tappiosta sisuuntunut Storhamar tulee varmasti kotiotteluunsa entistä kovemmalla höyryllä ja luvassa on maaleja.

Storhamar on kotiotteluissaan harvemmin jäänyt edes alle kolmen tai neljän maalin, joten ottelun kokonaismaalimäärä-veto yli 4,5 maalia tuntuu varsin oivalta valinnalta.

Tämä lappu on mukana Coolbetin Tuplaus-kampanjassa!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut