Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Manchester United ja Tottenham iskevät yhteen

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Manchester United ja Tottenham iskevät yhteen

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat keskiviikon äärimmäisen mielenkiintoiselta Valioliiga-kierrokselta, jossa pelataan kaksi todellista herkkupalaa.

Nappaa ilmaisvetoja Liverpool-Everton-ottelusta!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Manchester United – Tottenham

Old Traffordilla pelataan Valioliiga-kierroksen mielenkiintoisin kamppailu, kun Jose Mourinho luotsaama Spurs saapuu ManU:n vieraaksi. Mourinho on saanut Tottenhamin voittoputkeen, minkä aikana maaleja on ainakin nähty, sillä omissakin on kolissut jokaisessa ottelussa kahdesti. Hyökkäys on kuitenkin löytänyt täysin uudenlaisia tehoja, joten pisteet ovat napsuneet kotiin. ManU:n suurimmat ongelmat ovat myös puolustuspäässä, joten ei olisi suurikaan ihme, vaikka maaleja nähtäisiin tänään molemmissa kenttäpäissä. BTTS-kohde lähteekin tuplaukseen.

Liverpool – Everton

Valioliigaa johtava Liverpool on saanut luotua turvallisen etumatkan, joka ottaa varmasti henkiseltä puolelta paljon paineita pois. Sen sijaan Everton on ajautunut suureen kriisiin ja joukkue taistelee putoamista vastaan. Liverpool on kaikilla mittareilla selvästi kovempi nippu ja kotietu kääntää entisestään vaakakuppia isäntien suuntaan. Kotivoittoa lapulle.

VOITA KAHDEN HENGEN VIP-MATKA TALLINNAN LIIGA-PELEIHIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut