Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Loppuuko Manchester Cityn konttaus?

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Loppuuko Manchester Cityn konttaus?

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Liigasta sekä Englannin Valioliigasta. Katso päivän pelivalinnat ja lue perustelut illan kohteisiin.

Vetovihjeet tuplaukseen:

HIFK – HPK

HIFK on tällä hetkellä Liigan kuumin joukkue, sillä alla on komeat voitot Tapparasta ja Kärpistä. Myös muuten peli näyttää hyvältä ja uudet vahvistukset tekevät joukkueesta entistä vahvemman. Michael Keränen on päässyt jo loistavasti sisään ja nyt pukukoppiin saapuu Ville Leskinen, joka oli viime kaudella Liigan parhaimpia pelaajia. HPK on pelannut viime aikoina myös mainiosti, mutta HIFK on laskettava tässä ottelussa suosikiksi paremman maalivahtipelinsä, hyökkäyksensä ja kotiedun vuoksi. Kotivoittoa lähtee lapulle!

Burnley – Manchester City

Man City tippui viimeistään viikonloppuna ulos mestaruustaistosta, kun se pelasi 2-2-tasapelin Newcastlen kanssa. Nyt taistellaan enää Mestarien liigan paikoista ensi kaudeksi ja pisteitä tarvitaan, koska takaa tulee vielä haastajia. Burnley on pelannut omalle tasolleen kelvollisen kauden, mutta isoja joukkueita vastaan meno on ollut kylmää. Vaikka City on haparoinut, niin peli on sellaisella tasolla, että Burnleylla ei pitäisi olla mitään mahdollisuuksia voittoon. Vierasvoitto lähtee tuplauksen toiseksi kohteeksi.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut