Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 4: Malmö tarjoilee sinkkukohteen torstaille

vetovihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jalkapallon puolelta, sillä Allsvenskan tarjoilee loisteliaan pelivalinnan torstai-illalle.

Coolbet juhlii synttäreitä – uusi tarjous joka tunti!

Vetovihjeet tuplaukseen:

IFK Göteborg – Malmö

Malmön kausi Allsvenskanissa on käynnistynyt täydellisesti, sillä joukkue on kerännyt 8 ottelusta peräti 17 pistettä. Varsinkin hyökkäys on toiminut, sillä maaleja on syntynyt keskimäärin 2,0 ottelua kohden. Göteborg on ollut niin ikään tehokkaalla päällä, mutta omiinkin on mennyt kohtuullisen paljon. Isäntien peleissä onkin nähty keskimäärin 3,5 maalia ottelua kohden. Malmö tuleekin saamaan paljon maalipaikkoja, joten osumia tullaan näkemään varmasti molemmissa päissä. Malmö yli 1,5 maalia kelpaa sinkkuna lapulle eikä tuota tarjousta voida ohittaa.

Mainos alkaa

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!