Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Veikkausliigaa ja Serie A:ta kupongeille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat maanantaina täysin jalkapallon puolelta, sillä kupongeille valittiin kohteet Veikkausliigasta sekä Italian Serie A:sta.

Pelikuponki 1:

Sampdoria – AC Milan

AC Milan on hankkinut kesän aikana mielenkiintoisia vahvistuksia, kuten Chelseasta tulleet Olivier Giroud sekä Fikayo Tomori. Joukkueella on isot odotukset alkavaan kauteen, sillä menestystä Milanossa kaivataan. Sampdoria on hyvä mittari avauskierrokselle, sillä kyseessä on kuitenkin laatujoukkue sarjaan. Milanilla on kuitenkin astetta parempi nippu ja viime kausi osoitti, että suurseura taistelee mestaruudesta sarjassa. Vierasvoittoa lapulle!

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

FC Lahti – HJK

HJK:lla riittää eurokiireitä, sillä joukkue pelasi torstaina Turkissa Eurooppa-liigan karsintojen avausosan Fenerbahcea vastaan, ja torstaina edessä olisi toinen osa kotikentällä.

Vain kolme päivää sitten pelattu ottelu ja sen tuoma matkarasitus ei voi olla näkymättä Klubin tekemisessä, joten huilautuksia tullaan varmasti näkemään.

Kun tähän lisätään se, että torstaina edessä on huipputärkeä ottelu, alkaa vaakakuppimme kallistumaan kotijoukkue FC Lahden suuntaan. Kotitappiot ovat muutenkin tällä kaudella olleet lahtelaisilla sen verran harvassa, että lapulle isketään singlekohde FC Lahti 1X.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!