Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Täysi kattaus KHL-kiekkoa lapuille

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Maanantai on jälleen saapunut luoksemme, ja on aika kaivaa esiin vetovihjeet tuplaukseen. Tänään kohteet valikoidaan KHL:n puolelta!

Pelikuponki 1:

Magnitogorsk – HK Sotshi

Kotijoukkue on ollut hurjassa lennossa, sillä voittoputki on kasvanut jo 12 ottelun mittaiseksi, eikä viimeisimpään 17 peliinkään mahdu kuin yksi tappio.

Tämä on varsin lohdutonta luettavaa illan vierailijalle Sotshille, joka on hävinnyt viimeisimmästä seitsemästä ottelustaan kuusi, ja 14 edelliseen peliinkin joukkue on onnistunut kairaamaan vain kaksi voittoa.

Eiköhän vieraiden maaliverkot pöllyä tänään sen verran tiuhaan tahtiin, että Magnitogorskin yli 2,5 maalia on erinomainen kohde tuplauksen käynnistämiseksi.

Avangard Omsk – Avtomobilist Jekaterinburg

Molempien joukkueiden matseissa on nähty runsain mitoin maaleja. Omsk kaatoi viimeisimmässä ottelussa Spartak Moskovan lukemin 5-2, ja Jekaterinburg puolestaan kävi hakemassa Neftehimikistä 3-2-voiton.

Avtomobilistin viimeisimmissä kuudessa ottelussa on nähty vähintään viisi maalia varsinaisella peliajalla.

Tähän kun lisätään se fakta, että näiden kahden joukkueen viikko sitten pelattu edellinen keskinäinen matsi päättyi Jekaterinburgin 5-2-voittoon, alkaa ottelun yli 4,5 maalia kuulostaa varsin houkuttelevalta kohteelta – ja se myös napataan peleille.

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

CSKA Moskova – Spartak Moskova

Moskovan paikalliskamppailu on yksi maanantain mielenkiintoisimmista otteluista. Kauden ensimmäinen päättyi CSKA:n 5-3-voittoon vieraissa. Nyt tähtisikermä pääsee kotikaukaloon, joten sen pitäisi pystyä pelaamaan entistä vahvemmin. Spartak on hävinnyt vieraissa kolme peliä putkeen ja melko selvästi. Kotivoittoa lapulle.

Torpedo – Severstal

Torpedo saa vieraakseen neljän ottelun tappioputkessa olevan Severstalin. Torpedon ongelmat ovat olleet tällä kaudella puolustuksessa, sillä hyökkäys tekee todellakin tarpeeksi maaleja. Tämän kautta lähdetään rakentamaan päivän kohdetta, sillä lapulle lähtee Torpedon yli 1,5 maalia.