Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Lyon ja Barcelona kohtaavat Mestarien liigassa

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Lyon ja Barcelona kohtaavat Mestarien liigassa

Tuplaukseen kaivettiin tiistaina pelikohteet jalkapallon Mestarien liigasta sekä Sveitsin NLA-liigasta. Tässä vetovihjeet illalle!

Ilmainen Mestarien liigan futisvisa – voita 10€ ilmaisveto!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Lyon – Barcelona

Lyon ja Barcelona iskevät yhteen Mestarien liigan pudotuspeleissä eikä suosikkia pariin tarvitse etsiä. Barcelona ei voi kuitenkaan lähteä otteluun takki auki, sillä Lyon on tällä kaudella näyttänyt vaarallisuutensa. Barcelona haluaa varmasti pelata hieman varman päälle, sillä tasapelikään ei olisi huono tilanne kotiotteluun. Maaleja joukkue ei voi kuitenkaan montaa päästää, sillä muuten tilanne hankaloituu. Barcelonan puolustuspeliä on ainakin kertoimissa hieman aliarvioitu, sillä Lyon alle 1,5 maalia tarjoilee kertoimeksi 1.45. Sitä täällä ei voida ohittaa.

Davos – Bern

Tuplauksen toinen kohde tulee Sveitsin NLA-liigasta, jossa surkean kauden pelannut Davos saa vieraakseen Bernin. Vierasjoukkue taistelee tiukasti runkosarjan voitosta Zugin kanssa, kun Davos valmistautuu jo kauden päättäviin karsintoihin. Bern on kaikilla mittareilla parempi joukkue, joten vierasvoitto pitäisi olla selviö. Edes kotiedusta ei ole hyötyä, sillä Davos on voittanut 21 kotipelistään ainoastaan neljä. Bernin voittoa lapulle!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut