Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 5: KHL ja Ranskan Ligue 1 löytyvät perjantain lapulta!

vetovihjeet

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään KHL:n sekä Ranskan Ligue 1:n puolelta. Tässä perustelut ja pelivalinnat perjantaille.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Neftehimik – Avangard Omsk

KHL:ssä pelataan yksi ottelu perjantaina ja siitä napataan kohde myös tuplaukseen. Omsk on monta astetta kovempi joukkue kuin KHL:n pohjasakkaan kuuluva Neftehimik. Kotijoukkue on hävinnyt kolme ottelua putkeen ja omiin on mennyt hurjat 17 maalia.

Mitä sitä turhaa jaarittelemaan, vaan laitetaan lapulle Omskin voittoa.

Mainos alkaa

Lyon – Nimes

Ranskan Ligue 1 tarjoilee yhden ottelun perjantai-iltaan, kun Lyon saa vastaan Nimesin. Kummankin kausi on käynnistynyt tahmeasti ja varsinkin Lyonin puolella neljä pistettä ei ole missään määrin riittävä tulos kolmen ottelun jälkeen. Nimes on kuitenkin sen verran heikko vastustaja, että nyt Lyonin pitäisi päästä kaunistelemaan tilastoja. Nimesin kolmessa ottelussa on nähty yhteensä 13 maalia, joten verkot heiluvat myös tänään. Yli 2,5 maalia lähtee lapulle.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!