Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Neljä kohdetta jalkapallon puolelta!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Neljä kohdetta jalkapallon puolelta!

Vetovihjeet tulevat tänään jalkapalloa puolelta, missä mennään jälleen hieman erikoisemmilla sarjoilla. Lapulta löytyy pelejä Irlannista, Venäjältä ja Ruotsista.

Pelikuponki 1:

UC Dublin – Bohemians

Kolmantena oleva Bohemians vierailee toiseksi viimeisenä olevan UC Dublinin vieraana. Kotijoukkue on voittanut tällä kaudella ainoastaan neljä ottelua, kun taas vierasjoukkue taistelee tiukasti paikoista europeleihin. Tasoero on valtava Bohemiansin hyväksi ja se tulee näkymään kentällä rajusti.

Lokomotiv Moskova – Kazan

Lokomotiv Moskova on kahden vuoden takainen Venäjän mestari ja viime kaudellakin sijoitus oli toinen. Sen sijaan Kazan ei ole enää samalla tasolla kuin muutamia vuosia sitten ja joukkue on sijoittunut viime kausina keskikastin alemmalle puolelle. Lokomotiv Moskova on pelannut loistavan harjoituskauden ja ensimmäinen pokaalikin on taskussa, kun joukkue kaatoi Super Cupin finaalissa Zenitin. Kotivoitto on hyvä pelivalinta.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Helsingborg – Sirius

Helsingborgin peleissä on tällä kaudella nähty neljänneksi vähiten maaleja, sillä keskiarvo on 2,4 maalia ottelua kohden. Siriusilta on nähty muutama hurja maali-iloittelu, mutta viime aikoina peleissä on ollut hiljaisempaa. Edelliset neljä ottelua ovatkin tarjonneet yhteensä vain seitsemän maalia. Alle 3,5 maalia kuulostaa hyvältä valinnalta.

Sundsvall – Hammarby

Sundsvall on jaetulla viimeisellä sijalla, joten joukkueen kausi on sujunut kaikkea muuta kuin hyvissä merkeissä. Myös Hammarbylla on ollut omat ongelmansa, mutta tästäkin huolimatta tukholmalaiset taistelevat vielä tiukasti hyvistä sijoituksista. Hammarbylla on alla upea 6-2-voitto, joka varmasti antaa lisäbuustia joukkueelle. Vierasvoitto lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut