Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: West Ham isännöi Liverpoolia Valioliigassa

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: West Ham isännöi Liverpoolia Valioliigassa

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään KHL:stä ja Valioliigasta, missä pelataan useampi mielenkiintoinen kamppailut. Tässä pelivalinnat illalle!

Pelikuponki 1:

Avangard Omsk – SKA Pietari

SKA Pietari hävisi edellisen pelin Sibirille numeroin 1-0. Tämä tarkoitti samalla sitä, että TsSKA Moskova siirtyi jälleen runkosarjan kärkeen. SKA haluaa varmasti nopeasti palata voittokantaan, sillä runkosarjan voitto voi osoittautua erittäin arvokkaaksi kevään tosipeleissä. Avangard Omskin pitkä vieraskiertue ei mennyt toivotulla tavalla, sillä viisi ottelua toi tilille vain 4 pistettä. Isännät ovat laadukas joukkue, mutta SKA on vielä pykälän kovempi. Kaiken lisäksi Omsk pelaa kotiottelunsa tällä kaudella evakossa, joten siitäkään ei ole joukkueelle iloa. SKA ML-voitto lapulle.

Dinamo Minsk – TsSKA Moskova

Myös lapun toinen kohde tulee KHL:stä, kun TsSKA Moskova matkustaa Valko-Venäjälle Dinamo Minskin vieraaksi. Suosikkia kamppailuun ei tarvitse hakea, sillä toisen kausi tulee päättymään runkosarjaan, kun taas TsSKA taistelee kiivaasti runkosarjan voitosta. Minsk on edellisen kerran voittanut TsSKA:n vuonna 2014, joten aivan arkipäivää jättiläisen kaataminen ei ole. Tänäänkään se ei tule tapahtumaan, joten lapulle laitetaan vierasvoittoa.

Tämä lappu on mukana Tuplaus-kampanjassa!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

West Ham – Liverpool

Valioliigaa johtava Liverpool yrittää kasvattaa maanantai-iltana sarjajohtoonsa West Hamin vieraana. Kotijoukkueen vire on ollut viime aikoina melko heikko, sillä alla on kolme peräkkäistä tappiota. Varsinkin puolustuksessa joukkue on ollut ongelmissa, sillä omiin on mennyt kolmessa edellisessä ottelussa yhdeksän maalia. Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen päättyi Liverpoolin 4-0-voittoon, mutta tänä iltana tasoero tuskin on yhtä selvä. Pool on kuitenkin selvä suosikki ja joukkue tarvitsee kipeästi kolmea pistettä. Liverpool -1,5 lapulle.

Frosinone – Lazio

Serie A:ssa kahdeksantena oleva Lazio matkustaa tänään toiseksi viimeisenä olevan Frosinonen vieraaksi. Isännät ovat päästäneet tällä kaudella keskimäärin 2.0 maalia ottelua kohden ja se on koko sarjan kolmanneksi eniten. Lazion hyökkäyksestä löytyy vaarallisuutta, joten se pystyy helposti haavoittamaan kotijoukkueen puolustusta. Lazio yli 1,5 maalia lähtee lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut