Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Liigan puolivälierät jatkuvat vauhdikkaasti!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Liigan puolivälierät jatkuvat vauhdikkaasti!

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään vahvasti Liigan puolelta, missä pelataan neljän ottelun kierros. Alta pääset lukemaan pelivalinnat.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Pelikuponki 1:

Kärpät – Ilves

Kärpät johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0, joten Ilves on tänään käytännössä pakkovoiton edessä. Tasoero Kärppien eduksi on vain sen verran iso, että Ilves on käytännössä tekemätön paikan edessä. Vielä avausottelussa Kärpät takerteli, mutta tänään tuskin vastaavaa nähdään kotikaukalossa. Runkosarjan voittanut oululaisjoukkue tuleekin laittamaan pelin kauniisti pakettiin ja karkaa 3-0-johtoon otteluvoitoissa.

Tappara – Lukko

Tappara johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0, joten kirvesrinnat ovat vahvasti menossa kohti välieriä. Tapparan kokoonpanon laajuus on ollut avainasemassa tässä sarjassa, sillä vastuunkantajia löytyy laajemmalta rintamalta. Nyt sarjan edetessä ja myös rasitus kasvaa ja se on haitta Lukolle, jolla on alla kolmen ottelun sarja JYPiä vastaan. Tappara on tänään kotikaukalossa vain liian kova voitettavaksi. Tapparan ML-voitto lähtee lapulle.

Tämä lappu on mukana Tuplaus-kampanjassa!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

TPS – HPK

HPK on tekemässä melkoista yllätystä, sillä joukkue johtaa puolivälieräsarjaa voitoin 2-0. Näin ollen myös TPS on tiukan paikan edessä, kun maanantaina Turussa. TPS oli sarjan avausottelussa täysin telineissä, mutta Hämeenlinnassa joukkue esitti jo huomattavasti parempia otteita. Joukkueiden väliset ottelut ovat tarjonneet runsaasti maaleja, joten tänäänkin verkot saattavat heilua. TPS:n yli 1,5 maalia kelpaa mainiosti tuplaukseen.

Montenegro – Englanti

Englanti aloitti EM-karsinnat tyylikkäällä 5-0-voitolla, kun se kaatoi kotikentällä Tshekin. Sen sijaan Montenegron EM-karsinnat käynnistyivät tahmeasti, sillä joukkue pelasi Bulgarian kanssa 1-1-tasapelin. Englanti on vieraskentälläkin selvä suosikki, joten Montenegro on haastavan paikan edessä. Englannin yli 1,5 maalia on oiva kohde tähän peliin.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut