Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 4: Legia ja KuPS iskevät yhteen Eurooppa-liigan karsinnoissa

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 4: Legia ja KuPS iskevät yhteen Eurooppa-liigan karsinnoissa

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat torstaina Eurooppa-liigan karsinnoista. Tässä perustelut ja pelivalinnat torstai-illan kohtaamisiin.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Legia – KuPS

KuPS selvitti hienosti tiensä toiselle kierrokselle, kun se onnistui kaatamaan valkovenäläisen Vitebskin. Nyt vastus on sitten pykälää kovempi, sillä Legia on yksi Puolan suurseuroista ja kestomenestyjistä. Varsinkin kotikentällä Legia tulee olemaan äärettömän kova, koska kotiyleisön tuki tulee olemaan äänekästä. On vaikea nähdä, että KuPS pystyisi venymään edes tasapeliin Puolassa. Legia yli 1,5 maalia lähtee lapulle.

Piast – FC Caramba/Dinamo

Myös torstain toinen tulee Puolan maaperältä, kun Piast saa Eurooppa-liigan karsinnoissa vastaansa latvialaisen FC Caramba/Dinamon, joka tunnetaan myös nimellä Riga FC. Kumpikin näistä joukkueista oli mukana Mestarien liigan karsinnoissa, jossa tie kuitenkin tuli päätökseen. Piast oli pitkään tiputtamassa BATEa, mutta lopulta haaste oli liian kova. Sen sijaan latvialaisjoukkue koki tappion irlantilaiselle Dundalkille. Tässä otteluparissa on suosikki selvillä, sillä Piast on pari pykälää kovempi nippu. Kotikentällä tuon pitäisi näkyä, joten isäntien voittoa lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut